Середа, 24.04.2024, 02:49
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Фінальні змагання “Олімпійське лелеченя” в місті Чернівцях
09:46
Фінальні змагання “Олімпійське лелеченя” в місті Чернівцях

Фінальні змагання “Олімпійське лелеченя” в місті Чернівцях

У палаці «Олімпія»  13 квітня 2016 року  відбувся фінал обласного спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» для дітей 5-6 класів, який проводився за ініціативи Національного олімпійського комітету України. Відкриття відповідало всім канонам справжніх Олімпійських ігор – підняття прапора, клятва спортсмена, тренера і судді, запалення олімпійського вогню та парад команд. Організатором спортивного заходу було Чернівецьке обласне відділення Національного олімпійського комітету України, зокрема його Голова Гешко І.Т.- чемпіон Європи та світу, учасник олімпійських ігор.

Метою цього заходу є пропаганда здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей до занять фізичною культурою та  спортом, організація змістовного дозвілля. А також  збагачення знаннями учнів стосовно олімпійських видів спорту, історії Олімпійських ігор, видатних спортсменів; формування уявлення учнів про олімпійський рух у світі та, зокрема, в Україні.

Змагатись за путівку у Всеукраїнський фінальний тур зібралися представники 10 районів Чернівецької області. Десять команд – учні 5-6 класів ретельно готувалися до змагань та продемонстрували презентацію команди, чудове проходження естафети та малюнки на олімпійську тематику.

Всі етапи змагань пройшли у цікавій і напруженій боротьбі.  Судді  оцінювали не тільки результати спортивних змагань, але й емблему команди, форму та  девіз.  Всі учасники  добре підготували презентацію своїх навчальних закладів, малюнки з олімпійської тематики.  Ніхто не хотів поступатись  у спортивній частині змагань.

 

У результаті напруженої боротьби перемогу отримали школярі  Чернівецької загальноосвітньої школи №27, друге місце посіла команда Заставнівської  гімназії, третє – Сторожинецької загальноосвітньої школи - інтернату. Переможець змагань буде представляти  Буковину на всеукраїнських змаганнях.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переможців та призерів змагань нагородили кубками, грамотами та медалями обласного відділення Національного олімпійського комітету України.  Всіх учасників змагань нагородили  пам’ятними сувенірами.

 

Вчитель фізичної культури

Заставнівської гімназії

Ткач У.В.

Переглядів: 687 | Додав: VIRA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz