Четвер, 25.04.2024, 01:43
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Січень » 9 » КУРСИ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ З МАТЕМАТИКИ ПРИ ІППО ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
10:49
КУРСИ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ З МАТЕМАТИКИ ПРИ ІППО ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

03 грудня 2015 року Заставнівська гімназія приймала слухачів курсів післядипломної педагогічноїосвіти з математики при ІППО Чернівецької області . У фойє гімназисти радо зустріли гостей у національних костюмах та запальним танцем «Перлина-Україна», всім гостям вручили на згадку емблему гімназії із символами України – калиною та жовто-блакитними стрічками. Директор гімназії Мартинюк С.В. здійснила презентацію гімназію «Знання – це скарб, а вміння вчитись – ключ до нього».

Демонстраційний урок алгебри у V_А класі «Квадратична функція, її графік та властивості» провела, вчитель математики вищої категорії, вчитель-методистШевага Галина Михайлівна.

Мета уроку – узагальнити знання учнів про квадратичну функцію ; вдосконалювати вміння будувати її графік та визначати властивості; показати їх практичне застосування; розвивати графічні навички учнів, алгорит-мічне мислення; виховувати інтерес до вивчення алгебри,пізнавальну активність, відповідальність за спільну справу.

На уроці вчитель використав різноманітні інноваційні форми й методи навчання. Домашні завдання учні виконували в групах, звіти яких представили на уроці. Для оптимізації опорних знань учнями був проведений теоретичний бліцтурнір. Під час перегляду відеоролику «Парабола навколо нас» гімназисти побачили споруди та конструкції , обриси яких нагадують параболу чи гіперболу.

Під час обговорення уроку присутні педагоги високо оцінили методи і прийоми, використані вчителем на уроці, наголосили на важливості нестандартних підходів при проведенні уроків математики з метою підвищення мотивації навчальної діяльності учнів.

Після екскурсії по Заставнівській гімназії слухачі курсів побували на математичному шоу «Маленькі гіганти Заставнівської гімназії» (вчитель математики Агатій Т.В.)

Для участі були сформовані дві команди з наставниками – вчителями математики. Команда «Нове покоління» - наставник Дідич Ю.В., команда «Команда веселих дітей» - наставник Любий О.О.

Кожен з учасників команди представляв одну з шести категорій: «цікава математика», «ерудити», «вокал», «оригінальний жанр», «танці» та виступ-сюрприз «номер з наставником». 

Завдяки високому професіоналізму педагогів, їх любові до предмета і до дітей, їх ентузіазму та праці гімназистів, команди достойно захищали честь своїх наставників у конкурсах. Всі учасники - надзвичайно талановиті та харизматичні, тому членам журі не завжди було легко зробити вибір.

За рішенням журі математичного шоу переможцем визначено команду «КВД» («Команда веселих дітей» ) наставник Любий О.О.

Переглядів: 620 | Додав: Асенька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz