Четвер, 28.03.2024, 09:37
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 6 » СВІТ НАВКОЛО НАС (тиждень біології та основ здоров’я у Заставнівській гімназії)
09:24
СВІТ НАВКОЛО НАС (тиждень біології та основ здоров’я у Заставнівській гімназії)

Доброю традицією в Заставнівській гімназії стало проведення розважально-пізнавальних заходів. Разом з приходом весни розпочалася декада природничих наук, метою якої було розширення знань у галузі біології та екології, розвиток інтересу учнів, активізація їх пізнавальної діяльності, формування вмінь правильно пояснювати явища природи.

Ідеальною можливістю для втілення найрізноманітніших ідей став предметний тиждень «Світ навколо нас», який складався із чотирьох етапів: інформаційний, пошуковий, творчий та ігровий. Суттєвим результатом яких є відстоювання гімназистами своїх переконань, зростання інтересу до біологічних знань та загальної культури.

Допомогти виявити фантазію і творчість у складанні біологічних кросвордів, загадок, головоломок, казок, віршів про рослини, тварини та природу мав на меті другий етап декади, що виявив обдарованих, ерудованих, талановитих і творчих особистостей.

Третій етап декади допоміг виявити найкмітливіших та ерудованих учнів.

Завершилася декада четвертим етапом (ігровим) під девізом „Гра - це та чарівна паличка, яка будь-яке заняття перетворює на цікаве, захоплююче й повчальне". Також відбулася інтелектуальна гра в галузі знань біології та екології „Світ навколо нас ", що складалася з геймів та вікторин про флору та фауну нашої планети. Музичні паузи чудово заповнили проміжки між етапами гри. Учасники двох команд „Лідер" та „Ерудит" нагороджені заступником директора гімназії        Ілюк К.В.  грамотами за активність, оригінальність та знання, розвиток загально-екологічної культури та інтересу до біологічних знань.

Адміністрація Заставнівської гімназії висловили щиру вдячність учасникам та вчителям-предметникам Галярі Ю.Д та Гарас О.В за цікаву та змістовно проведену декаду і побажали натхнення у творчих здобутках на наступний навчальний рік.

Переглядів: 609 | Додав: Асенька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz