Четвер, 25.04.2024, 17:28
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Травень » 24 » СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА
10:26
СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника. У передостанні дні весни у Заставнівській гімназії  пролунав останній дзвоник. 


Для 22 одинадцятикласників - гімназистів він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку – випускні екзамени, зовнішнє незалежне оцінювання, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних вузів.


Серед гостей на урочистій лінійці побували: голова Заставнівської районної державної адміністрації Василь Копчук, заступник голови райдержадміністрації Леонід Гольцов, міський голова Ярослав Цуркан, начальник районного фінансового управління, голова ради гімназії Катерина Пеліховська, прокурор Заставнівського району Людмила Кініщук, приватний підприємець Василь Пацарнюк.

 

Прийшовши привітати молодь із початком дорослого життя, високоповажні гості , як люди справи, насамперед радили випускникам, аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації та хорошої зарплатні.

Саме сьогодні, 24 травня в день свята останнього дзвоника весь слов’янський світ вшановує рівноапостольних Мефодія і Кирила – вчителів слов’янських, які вважаються просвітителями слов’ян. Саме тому до всіх присутніх завітали у гості Кирило і Мефодій, які закликали примножувати свої успіхи, збагачувати свої знання з книг – бо це джерела мудрості. 


Щирі слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята і від вчителів, учнів та їх батьків.

 

Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учні 1-А класу.

 

Були цього  дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих.

 

І ось хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!


Переглядів: 1176 | Додав: Асенька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz