Четвер, 18.04.2024, 09:27
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Лютий » 6 » Свято «Зустріч шкільних друзів»
18:28
Свято «Зустріч шкільних друзів»

Свято «Зустріч шкільних друзів»

         Традиційно в першу п’ятницю лютого Заставнівська гімназія гостинно зустріла своїх випускників на вечорі «Зустріч шкільних друзів». Адже «хоч різні обрали в житті всі дороги, та почалися вони зі шкільного порогу». А в цей день злилися вони в одну, єдину, яка, привівши до храму науки, повернула всіх в дитячо-юнацькі роки.  Знову перший дзвінок, який надали Олександр Савко і Анна Середюк. Запалити вогонь творчості, пошуків, натхнення, дружби ведучі (Надія Боднар, Андрій Пазюк) запросили шановних людей: Матійчака Я.В. (в минулому директора Заставнівської СШ№1), і Мартинюк С.В. (нині директор Заставнівської гімназії), які звернулися до присутніх з привітальним словом.

          Усі гості запалили свічку пам’яті і вшанували хвилиною мовчання тих вчителів, які назавжди залишилися в спогадах.

Роки минають швидко і непомітно, а гімназія завжди молодіє,  бо тут навічно оселилося неповторне гамірне дитинство. Випускники 2013р. під вмілим керівництвом класного керівника Король Г.В. представили присутнім телевізійний канал Заставнівської гімназії з такими програмами: «Ласкаво просимо», «Хто? Де? Коли?», «Прогноз погоди», «Україна має таланти», «Мама, тато і я – спортивна сімя», «Танці з зірками». Представники різних випусків під бурхливі оплески представляли свої таланти. Музичні вітання линули від Ольги Сливко, Анастасії Ткач. Багато приємних хвилин подарували юні танцюристи (керівник Нестрян О.М.), не залишив нікого байдужим східний танець у виконанні Ренати Тарахкотелик.

         Усі випускники та запрошені вчителі висловили щиру вдячність організаторам таких зустрічей, які дають прекрасну можливість побачитись  через «енну» кількість років, поспілкуватися, повернутися в дитинство, щиро порадіти за досягнення своїх шкільних друзів.

         Вечір «Зустріч шкільних друзів» Заставнівської гімназії відбувся в теплій, щирій, дружній атмосфері, де не було байдужих, сумних, бо всі обличчя просто світилися від радісних усмішок.

 

Зубик Н.М., заступник директора з виховної роботи Заставнівської гімназії.

Переглядів: 869 | Додав: Тая | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz