Четвер, 25.04.2024, 23:13
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 14 » ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ У ЗАСТАВНІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ
13:35
ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ У ЗАСТАВНІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

На виконання плану роботи Заставнівської гімназії  на 2016/2017 н.р. та з метою активізації навчально-виховного процесу, підвищення його ефективності, впровадження інноваційних технологій навчання та виховання учнів, згідно графіку проведення предметних тижнів на 2016/2017 н.р. у Заставнівській гімназії проходить тиждень англійської мови  з 13 лютого по 18 лютого 2017 року.

Підвищення освітнього рівня і якості володіння англійською мовою, розвиток творчої активності учнів, активізація всіх форм позакласної роботи, підвищення інтересу до мови, розвиток загального кругозору, підвищення культурного рівня – мета проведення тижня англійської мови у школі. Кожного року тиждень іноземної мови показує, що інтерес до вивчення англійської мови учнями Заставнівської гімназії не знижується. Всі класи із задоволенням беруть участь у заходах. Предметний тиждень має велике загальноосвітнє,виховне та розвиваюче значення. Він не тільки поглиблює й розширює культурологічний кругозір гімназистів, але й сприяє розвитку їхньої творчої активності, естетичних смаків і, як наслідок, підвищує мотивацію до вивчення мови і культури іншої країни.

Програма тижня досить насичена і різноманітна. Головним принципом проведення тижня є залучення учнів усіх класів і паралелей, незалежно від рівня знань іноземної мови, пропонуючи їм посильні завдання.

Розпочався тиждень з урочистої лінійки на тему «Англійська мова – мова міжнародного спілкування», під час якої учні  розповіли про роль іноземної мови у світі та її значення для сучасної людини. Голова методичного об’єднання вчителів іноземних мов Король Г.В. ознайомила гімназистів з планом проведення тижня.

Цікаво і активно пройшли заходи до дня Святого Валентина. Для учнів 5-11 класів проведено інформаційну хвилинку на англійській мові «The History of  St.Valentine’s Day». Гімназисти всіх класів взяли активну участь у конкурсі стіннівок до Дня закоханих.  Також у вестибюлі  гімназії всі бажаючі мали можливість вкинути свої валентинки  до скриньки привітань. Для кожного класу вчителями англійської мови  Нестрян О.М.,      Дарійчук Л.В., Король Г.В. підготовлені інформаційні бюлетні «Symbols of St.Valentine’s Day».

Протягом тижня вчителі англійської мови планують організувати виставку кращих учнівських зошитів та словників, провести конкурс стіннівок «Мандруємо англомовними країнами» для учнів 7-11 класів. Учні початкових класів візьмуть участь у конкурсів малюнків на тему «У світі казок». Для учнів 5-6 класів заплановано конкурс найкращих знавців англійської мови. Завершиться тиждень виховним заходом для учнів 8-11 класів «День святого Валентина».

 

Переглядів: 599 | Додав: Асенька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz