П`ятниця, 19.04.2024, 11:21
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 9 » Всеукраїнський тиждень права
12:42
Всеукраїнський тиждень права

 

Всеукраїнський тиждень права започатковано 2008 року з ініціативи Координаційної ради молодих юристів в Україні (КРМЮ, зокрема його тодішнього голови В.Бігуна).

Кожного року в Заставнівській гімназії тиждень права є невід’ємною складовою Всеукраїнського тижня права, який пройшов цьогоріч з 5 грудня по 12 грудня. В рамках цього тижня були проведені такі заходи: зустріч  гімназистів з Вишневським Миколою Федоровичем – учасником АТО, виступ якого був дуже цікавий та підкріплений реальними фактами війни, які він на свої очі бачив і це все вилилось  рядках у його книги «Служба спеціального призначення», яку презентував гімназії.

Василь Миколайович Пендюр (начальний служби у справах дітей РДА) розповів про випадки, які трапляються у нашому районі відносно при неналежному вихованні батьками дітей.

Дуже змістовною виявилася лекція Данищука Василя В’ячеславовича (відділ Заставнівського бюро правової допомоги) на тему: «Кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх». Учні давали запитання, які їх цікавили. До речі, відділ створений недавно, і надає безкоштовну допомогу всім верствам населення, на що й наголосив Василь В’ячеславович.

Гімназистам старших класів було запропоновано заздалегідь вчителем правознавства Тарахкотелик Л.В. підготувати презентації на вже вивчені найцікавіші та найактуальніші теми; вони залюбки взялись до справи і на екрані у фойє гімназії цілий тиждень на великих перервах і не тільки прокручувалась їхня робота, підкріплена музичним супроводом та яскравими слайдами. А ще був поставлений манекен богині правосуддя Феміди, що максимально наблизило до справжнього правосуддя було цікаво учням сфотографуватись з богинею, переглядали відео та читали газету до тижня права «Права та обов’язки дітей». Нині дана тема є найактуальнішою та найцікавішою для гімназистів.

Переглядів: 685 | Додав: Асенька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz