П`ятниця, 29.03.2024, 16:54
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 16 » Здрастуй, літо!
10:55
Здрастуй, літо!

Саме літо – час ігор, розваг, зняття напруги, що накопичилася за навчальний рік, заповнення витрачених сил, відновлення здоров’я. Це період вільного спілкування дітей. Учні Заставнівської гімназії мали можливість цікаво, весело та з користю для здоров’я провести час у пришкільному таборі «Сонечко» з 30 травня по 12 червня, де виховну роботу було сплановано відповідно до вікових особливостей дітей. Працювало 10 загонів, відповідно  складеного плану, кожен вибрав для себе назву, девіз.

Ранкова зарядка надавала дітям бадьорості та енергії на цілий день. Спортивні ігри на свіжому повітрі, змагання між загонами дали змогу показати свої фізичні можливості у різних естафетах та іграх. Звичайно, переможців відзначено грамотами. es New Roman","serif"'>’я провести час у пришкільному таборі «Сонечко» з 30 травня по 12 червня, де виховну роботу було сплановано відповідно до вікових особливостей дітей. Працювало 10 загонів, відповідно  складеного плану, кожен вибрав для себе назву, девіз.


 

Надовго залишиться в пам’яті дітей День козацтва, під час якого учнів 2-х класів було прийнято у полк козачат ім. І.Сулими.

 

Незабутніми були враження від екскурсії до Хотинської фортеці, м. Кам’янця-Подільського, яку здійснили загони таких класів: І-Б, І-В, 3-А, ІІ, IV, ІІІ класів.

 

Щоб побачити експонати із традиційної культури нашого народу, діти побували на території Чернівецького обласного музею архітектури і побуту, вразила їх велич і краса Чернівецького Національного Університету ім. Ю. Федьковича (2-А, 6-Б, ІІ, І-Б, 2-Б, ІІІ кл.).

 

Родзинкою екскурсій була поїздка до Кришталевої печери, що знаходиться у с.Кривче Тернопільської області 3 км.екскурсійної траси, півтори години шляху у світі казки, зоопарк під землею,печерний барабан, загадування бажань на спеціальному каменю – все залишило неабияке враження на дітей.

 

 

Смутком була наповнена лінійка, присвячена закриттю табору, настрій підняло запалене вогнище і веселі пісні в колі друзів. Діти не прощалися, а лише говорили одне одному : «До побачення!» 

                        

Заступник директора гімназії,

начальник  пришкільного

оздоровчого табору «Сонечко»

Зубик Н.М.

 

 

 

 

Переглядів: 606 | Додав: VIRA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz