Середа, 01.05.2024, 23:10
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Лютий » 19 » «Любов- це дар»
15:46
«Любов- це дар»

«Любов - це дар. І Бог сам вибирає, хто заслужив оце пізнати диво», - під таким ліричним гаслом пройшов мистецько – етичний вечір в Заставнівській гімназії в день Св.Валентина, який підготували і провели гімназисти  VА,VБ,9 класів разом із класними керівниками Масло Т.О., Савчук В.В., Літовською Т.О.



Вальсом приємно здивували гімназисти Андрійчук А., Пашинський М., Василевич П., Кравченко Н.,Петришак Б., Микитей К.,(хореограф – Нестрян О.М, музичний керівник- Лапа В.В.) . Ведучі свята – Андрійчук А., Гольцова І., Василевич П., Женихай Д., запрошують присутніх поринути у світ поезії українських класиків та зарубіжних поетів у виконанні гімназистів – Ганчук Н., Петришака Б., Андрусик А., Побіжан Д., Савчука І., Блещука О., Пазюка А., Фіщука Ю.

Майстерно зіграли ролі пушкінської Тетяни Побіжан Д., Адамко О..

Не обійшлося без гумору. Сценку «Amor…» зіграли Пашинський М. та Тодорюк О., зал аплодував довго ще після виступу гімназистів.

Родзинкою свята стали пісні, романси у виконанні Пашинського М., Кравченко Н., Крапівіної М., Середюк А., Сливки О. та молодих вчителів гімназії – Стрельникової М.М. та Ткача В.В.

Гімназисти Побіжан Д. та Тодорюк О. взяли інтерв’ю у вчителів, старшокласників і отримали відверті та щирі відповіді, які переконали, що кохання є, воно прекрасне, але його треба дочекатися, і якщо дочекатися, то берегти.

Гостем свята був заступник голови  РДА  Гольцов Л.П., який відповідаючи на запитання учня: « Чи погоджуєтеся Ви з твердженням, що сучасна молодь легковажно ставиться до кохання?» - сказав про те, що « не слід плутати  молоді поняття « закоханості » та «кохання ». Треба трепетно і бережливо ставитися до кохання, бо це велика відповідальність, божий дар. Закохана людина- щаслива, життєрадісна, успішна. У шкільному віці найголовніше – навчання, а любов допомагає в цьому».

Закічувалося свято майстерністю художників, які прямо в залі виконували роботи на мольбертах в присутності глядачів – це Пістрюга Д., Андрійчук А., Турецька М., Некрасова В.. Чернецький І., Манилич С. Вони створювали сюжети до дня Св.Валентина. Найкращою визнали роботу Пістрюги Д.

Фінальна пісня « Это любовь » настільки згуртувала зал, що всі співали разом з гімназистами.

Свято закінчилося веселою дискотекою.

Масло Т.О.,

 «Старший вчитель» світової літератури та етики Заставнівської гімназії, класний керівник  V-А класу

Переглядів: 998 | Додав: Тая | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz