П`ятниця, 26.04.2024, 09:23
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Жовтень » 30 » Осінній бал
12:34
Осінній бал

Осінній бал в Заставнівській гімназії

Красива осінь вишиває клени
Червоним, жовтим, срібним, золотим.
А листя просить: – Виший нас зеленим!
Ми ще побудем, ще не облетим.    Ліна Костенко

 Ось і відгомоніла вже золота осінь. Але відбиток у наших спогадах вона залишила завдяки святу, яке відбулося на її честь.
    25 жовтня у затишній та веселій родині  Заставнівської гімназії  відбулося свято «Осіннього  балу». Організаторами  цього заходу були учні  VI гімназійного  класу. Чимало зусиль  доклали вони для того, щоб свято перетворилося на  казку. Зал оформили чарівно:осінні квіти, листочки,які були основною прикрасою, все це створило атмосферу справжнього свята.
Як квіточки порозквітали дівчата у своїх бальних та вечірніх сукнях, хлопці ж, як належить справжнім джентельменам, віддали перевагу класичному вбранню. І ось хвилююча мить. Звучить музика, загорається яскраве світло, починається урочисте відкриття свята .Ведуча заходу ,Сливар Надія учениця VI гімназійного  класу розпочала свято віршем про осінь.І почесне право відкрити бал передала  своїм однокласникам , які під  музичний супровід затанцювали чарівний вальс.


Перед тим,як ведуча оголосила компетентне журі,всі присутні дали клятву «Осіннього  балу»:

-веселитися від душі;

-танцювати до упаду;

-сміятися і жартувати;

-брати участь і перемагати в усіх конкурсах.

 Оцінювали  майстерність пар Василевич  Галина Миколаївна-педагог-організатор,Малинник Василь Васильович-вчитель інформатики ,Ткач Василь Васильович-вчитель фізичної культури.

 Осінній бал увібрав у себе всі найкращі особливості аристократичного та сучасного часу. У залі панувала таємнича, творча атмосфера. На старшокласників чекала цікава програма. А щоб додати азарту, вечір провели у формі змагання.

Програма свята складалась із різноманітних конкурсів, а саме:

«Гірлянда», «Берізка ти моя опала …», «Вінок з листя», «Скульптор» і «Осінній волейбол».Між конкурсами кожен клас показував свою музичну паузу. Кіцан Антон  віртуозно заграв на трубі,  Кушнірик Максим і Брус Яна шокували всіх запальним латино-американським танцем,Ткач Анастасія

 вразила всіх чудовим голосом, Штефаніца Дмитро і Зварич Василь чудово продемонстрували гру на музичних інструментах виконавши пісню.

В першому конкурсі перемогла пара з 9-Б класу-Петрик Інна і  Гандабура Василь(,кл.керівник Агатій Т.В); в наступному перемогу здобула пара з VII г.класу-Гладюк Христина і Ковалюк Ростислав(кл.керівник Пазюк З.І.),в третьому перемогу святкувала пара з VI гімназійного класу-Сливар Надія і Савицький Дмитро(кл.керівник Ткач У.В.); в конкурсі «Скульптор» переможцями стали учні 9-А класу-Карбовська Анастасія і Микитей Сергій(кл.керівник Савчук В.В.) і в останньому перемогли пари з 9-А і 9-Б класів(Карбовська Анастасія і Юрчук Вячеслав, Михайлюк Юлія і Чередюк  Владислав). Учасники конкурсів були нагороджені солодощами,а переможці призами.

  • Атмосфера свята була інтригуючою, цікавою та чарівною. Надовго запам’ятається дивовижне свято і учасникам, і глядачам. Закінчився бал святковою дискотекою, під час якої учні отримали максимум задоволення та гарного настрою.

Класний керівник VI г.класу Ткач Уляна Василівна

 

Переглядів: 564 | Додав: BVP_1970 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz