Субота, 20.04.2024, 08:20
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Листопад » 9 » Святкування ювілею школи!
09:44
Святкування ювілею школи!

12 жовтня 2012 року до Заставнівської гімназії поспішають не тільки вчителі, учні та їх батьки. Як і 25 років тому, поспішають до стін альмаматер всі ті, хто був причетний до її спорудження, відкриття - всі заставнівчани.

Поважних гостей Папієва М. М. голову  Чернівецької обласної державної адміністрації, Семенюка А.О., Березовського М.М., депутатів Чернівецької обласної ради,  Копчука В.Д., голову Заставнівської районної державної адміністрації, Леваніну М.С., голову районної ради Заставнівського району,  Матейчук М.Г., в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Заставнівської районної державної адміністрації, Січковську О.Т., завідуюча РМК відділу освіти, молоді та спорту Заставнівської районної державної адміністрації, Воловського В.М., голову профспілкової організації працівників освіти і науки Заставнівського району, Цуркана Я.В., голову міської ради м. Заставна та інших радо зустрічають хлібом та сіллю директор Заставнівської гімназії Мартинюк С.В., педагогічний та учнівський колективи.

Святковий настрій вирує всюди: і у світлиці, де зібралися ветерани педагогічної праці, і в кабінетах, де проходять хвилини спілкування з учнями, біля стін музею. Проте з особливим трепетом чекають всіх у актовій залі учасники святкового заходу. На 25-річний ювілей  школи були запрошені вчителі-ветерани. Школа пам’ятає і любить педагогів, що віддали свій час і душевні сили підростаючому поколінню.

Це була не просто зустріч, це було свято, наповнене спогадами, радістю, теплотою, любов’ю. Малиновий передзвін прожитих років у школі звучав не лише в пам’яті, а і в серці кожного ветерана. Кожне фото нагадало їм про прекрасні шкільні роки, про їхню творчу працю, про друзів, колег, колишніх вихованців. 

 Актовий зал, вщент наповнений гостями, чекав початку святкового концерту. Останні клопоти, і ведучі Галяра Ю.Д. та Зубик Н.М. розпочинають дійство. Ошатно вбрана сцена, яку ретельно готували вчителі, приймає всіх тих, хто щиро вболівав і вболіває за школу. Перше слово нині діючому директору Мартинюк С.В.

Також ювілярів зі святом привітали присутні гості, численні вітання надійшли від колишніх викладачів та випускників школи різних років - безпосередньо тих, хто був присутній у залі і тих, хто не зміг прийти на свято. Гості свята бажали школі подальшої плідної праці у благородній справі виховання підростаючого покоління, а також висловили надію зустрітися на наступних ювілеях навчального закладу. На згадку про зустріч школі подарували цінні подарунки.

Колектив закладу та кращі його працівники були відзначені грамотами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації, грамотами відділу освіти, молоді і спорту та райкому профспілки працівників освіти, грамотами районної державної адміністрації і районної ради.

Атмосфера свята дозволила кожному з присутніх відновити в пам’яті чи вперше познайомитися з історією закладу, який за час існування випустив 843 учні, з яких 100 закінчили школу із золотою та 33 – зі срібною медалями. Творчий, професійний колектив педагогів поєднує досвідчених майстрів та талановиту молодь і налічує 50 учителів.

На базі Заставнівської гімназії діє дитяча організація - козацький кіш ім. І. Сірка, створений 22.12.1993 р.

Гімназисти подарували гостям концерт, серед творчих номерів якого особливо позитивно був оцінений виступ найменших - «У ритмах сучасного танцю».


Швидко промайнув час. Завершився концерт. Та не завершилися спогади. Ще довго коридорами  прогулювалися гості, спілкувалися, згадували свою молодість.

Переглядів: 1401 | Додав: Асенька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz