П`ятниця, 26.04.2024, 19:31
Вітаю Вас Гость | RSS

Офіційний сайт Заставнівської гімназії Чернівецької області

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 4 » Тиждень початкових класів на тему: «Україна – це ми!».
12:39
Тиждень початкових класів на тему: «Україна – це ми!».

«Не забуваймо, що в школі

дитина не лише навчається –

в школі вона живе.»

В.Сухомлинський

У Заставнівській гімназії з 18 по 25  січня цікаво, весело та пізнавально пройшов Тиждень початкових класів на тему: «Україна – це ми!».

У цей період класні кімнати були схожі на вулики, де плідно, згуртовано працювали вчителі, учні. Робота під час проведення Тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали  різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.

Тиждень початкових класів розпочався напередодні великого свята – Водохреща – веселими колядками, віншуваннями, щедрівками у виконанні учнів початкових класів під керівництвом Турецької І.М та Стасюк Г.Б.

Перейняли естафету четвертокласники з класоводами Громко О.А., Савко М.Ю., Пістрюга О.В., які провели урочисту лінійку до 100-річчя Соборності України. Учні читали вірші, презентували цікаві факти про Україну з відеопереглядом. Всіх присутніх схвилювала пісня у виконанні Дарвай Софійки «В ріднім серці – Україна» та флеш – моб « Я, ти, він, вона – Україна ми одна». Своїм артистизмом, повагою, любов’ю до України діти показали, що вони справжні патріоти України.

Учні взяли активну участь у конкурсі малюнків «Моя країна – Україна». Були  представлені кращі роботи дітей.

Найбільш захоплюючим був «День талантів». На свято школярі запросили батьків, де вони мали змогу побачити здібності дітей у спорті, вокальному виконанні пісень, майстерній грі на музичних інструментах, декламуванні, хореографії. Батьки були не тільки глядачами, а й активними учасниками, зокрема Гольцова Олена Василівна з сином Святославом, учнем 1-В класу, акапельно заспівали пісню «Рідна Україна»; Запаранюк Марія Іванівна з внучкою Софійкою ( учениця 2-Б класу) та Рудою Марійкою ( учениця 3-Б класу) виконали пісню «Бабусина вишиванка». Свято пройшло в приємній, родинній атмосфері.

За підсумками Тижня початкових класів переможці та активні учасники конкурсів були нагороджені грамотами. Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість  і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Цей Тиждень переконує в тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела!

Керівник методичного об’єднання початкових класів – Турецька І.М.

Переглядів: 535 | Додав: BVP_1970 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Поточний час в Чернівці
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Архів записів

Підтримка сайту - Баланецький Віктор Петрович © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz